Gastenboek

Er staan 38 berichten in het gastenboek. Laat ook een berichtje achter in het gastenboek.


 • Pieter Kei

  op 24-02-2017 om 14:45

  Dippie gehad, maar dan weer een paar nummers van Rob draaien en dan komt het allemaal weer goed!


 • Pieter Kei

  op 02-07-2016 om 11:28

  Ik heb gewoon nog even de behoefte om nog een keer de waardering voor Rob uit te spreken. Gisterenavond heel veel nummers van Rob afgespeeld. Ik word daar weer super happy van, thanks man!


 • Harry Rogge

  op 08-11-2015 om 14:32

  Vandaag lees ik een leuke column van Eva over haar vader in vkmagazine. He dacht ik dat moet Rob Hoeke zijn. Ooit zag ik hem op een schoolconcert als tiener meen ik. Vaders en muziek. Tell me... Net een paar honderd jazz cd's van mijn overleden vader in mijn verzameling geplaatst. Rob zat daar niet bij maar niettemin..... Muziek!

  http://www.harryrogge.eu


 • Ben Jager

  op 30-04-2015 om 15:46

  Mijn vader had vroeger de elpee Boogie Hoogie (uit 1964) die ik regelmatig "leende". In feite was het de enige fatsoenlijke plaat die hij had (althans, dat vond ik toen). Eindelijk heb ik hem gevonden op CD en nu geniet ik weer.


 • Pieter Kei

  op 07-03-2015 om 12:39

  Als je over Rob Hoeke praat dan praat je over een inspirator, een man die in iedere aanslag z'n gevoel legde. Nog dagelijks draai ik een nummer ban Rob en z'n band. Er wordt gezegd dat Rob niet een top pianist was, ik stel dat hij dat wel was, zijn inzet en enorme drive om alles uit de witte en zwarte toetsen te halen was opzwepend en tegelijk fantastisch. Dank voor al je inspiratie en muziek waarbij ik mij, zelfs vandaag nog, altijd happy voel!

  http://pietkei.nl


 • Ad van den Heuvel

  op 11-09-2014 om 14:21

  in de 60er jaren volop genoten van de muziek van Rob Hoeke,de band waarmee ik optrok hadden het nummer Margio op hun repertoire.Heb uit eerbetoon in het menu een special gemaakt voor Nederlandse artiesten die enigszins in de vergetelheid zijn geraakt.In het menu "Ned.artiest vd maand"kan je het vinden.bedankt voor de mooie muziek Rob.

  http://www.everyoneweb.com/sixties


 • Jelle Edelenbosch

  op 20-05-2013 om 16:07

  Met dank aan Facebook en vooral Ruben ben ik terug in de tijd gegaan. Ooit groot fan van Rob Hoeke. Door de komst van The Who was dat weggezakt, maar inmiddels herontdek ik de muziek van Rob. Geweldig. Jammer dat ik hem nooit heb ontmoet. In zijn muziek leeft hij voort. Bedankt Rob


 • ton van der voort

  op 25-04-2013 om 22:30

  3 maanden geleden met de dochter van Rob in amsterdam tov centraal een borrel gedronken onverwacht wist niet dat het zijn dochter was ben Rob nog wat schuldig en probeerd via haar in contact te komen met Selien heb misschien niet mijn juiste mail door gegeven bij deze . ps drinking on my bed is mijn favoriet.


 • Andree Siemonsma

  op 25-04-2013 om 15:47

  Kan iemand mij helpen aan gitaar akkoorden van drinken on my bedAlvast bedankt 60 fan


 • Ab

  op 30-01-2013 om 14:05

  Goh..Rob Hoeke...Verschillende lp's van Rob gekocht destijds. Ik was een grote fan van hem. De laatste keer dat ik Rob heb zien spelen was in Rotterdam, buiten in de oude haven. Rob was toen al ziek, was vervelend om te zien. Maar spelen alsof hem niets hinderde. Grandioos. Veel te vroeg van ons heen gegaan. Ik ben nu 66 en geniet er nog steeds van.


 • Ruurd PEGMAN

  op 22-01-2013 om 03:07

  Tja.... ik dacht laatik eens kijken wat er van Rob Hoeke op internet staat. Wat clips zonder archief beelden op Youtube verder kijken En zo kwam ik hier terecht. Ik wist niet eens dat Rob zo jong is overleden. Ik ben driendertig jaar geleden uit Nederland vertrokken. Ik woon nu in Frankrijk. In 1964 haalden wij de muziek leraar en bestuur van de HBS in Woerden over om RHBWQ uit te nodigen voor het schoolfeest. Omdat ik van zwarte muziek hield en mondharmonica speelde had ik een solootje ingestudeerd vanaf hun LP Het leek op een nummer van de Stones: Now Ive Got a Witness.Ik stelde Rob voor om dit nummer mee te spêlen. ze waren direct akkoord en het werd een succes, echt helemaal te gek. Alleen legde Rob mij uit dat de dubbelrij padvinders mondharmonica nou niet de beste harmonica was om blues en boogie op te spelen. Hij liet mij op een bluesharp van hem spelen en dat ging héél wat soepeler vooral om de bluenotes te vervormen door overblowing en undersucking. Ik was de koning te rijk. Hij vertelde mij waar in Amsterdam je ze kon bemachtigen maar dat het aantal beschikbare toonaarden niet volledig was.Daar moest je voor naar Londen.Dan ga ik van't zomer naar londen liften zei ik.Rob vroeg me of ik dan voor hem ook een Eflat en een Bflat wilde kopenDat hebben we gedaan als jochies van vijftien jaar en ze netjes op de Heemsteedse dreef bij Rob afgeleverd. Ik heb Rob regelmatig terug gezien voor mijn vertrek in 1980 als het uitwam speelde ik een deuntje mee op één van de Hohner bluesharps die ik altijd wel op zak had.Natuurlijk was Rob destijds en misschien nogwel één van de grootste boogie woogie pianisten van Europa. En op Wereldniveau hoefde hij zich echt niet te schamen denk ik.Jammer dat ie maar in Nederland is blijven rondtoeren en véél te vaak in de meest onmogelijke situaties terecht kwam Het stomme ongeluk met ie radiateur ventilator is er een voorbeeld van. Als ik aan hem terug denk dan kan ik niet anders zeggen dat er iets verloren is gegaan.Net of, ondanks enkele hits zijn carrière niet volledig was. Too often he threw the pearls to swines!!! I Think : ergens toch een miskend talent. ROB CONTINUE TO BOOGIE FOR EVER !!!


 • Ad

  op 14-04-2012 om 16:57

  Mooie site. Albums niet compleet. Ik mis "the best of the RHBW quartet", een philips lp


 • Dick

  op 09-01-2012 om 08:14

  Supermooie site. Eindelijk eens alle info over de beste boogie woogie pianist die ons land ooit gekend heeft.


 • Dirkje

  op 19-12-2011 om 00:59

  Luisterend naar "Drinking on my bed", denk ik aan mijn meisjesslaapkamer van toen. Het plafond waar een visnet aan hing, druipkaarsen op lege wijn flessen en een Philips platen- speler met de luidspreker in de deksel ;-) Ach wat is het lang gelden, ik was toen 14 en nu 56....Soms ga ik op You Tube weer eens even luisteren en elke keer als ik dat doe besef ik weer wat een beregoed nummer dit is en dan denk ik: "old soldiers never die, they only fade away".....


 • Marcel Crahay

  op 16-11-2010 om 18:59

  Ik zoek dubbel CD down south 2001.Help.. een adress in Belgie om dit te kopen.


 • jan thijssen

  op 31-10-2010 om 12:54

  dank zij jossangers nu te zien en te horen optreden van Rob en z'n band uit 1997 vanuit Woerden. beelden en geluid te zoeken op YouTube.


 • willem van velzen

  op 11-08-2010 om 10:36

  In mijn jonge jaren zat ik samen met Rob Hoeke op het instituut Klein Warnsborn te Arnhem. Een MULO school voor wat lastige jongens. Het kleie beetje pianospelen dat ik ken leerde ik van Rob want een piano stond in de gammele recreatie- annex gymnastieklokaal. Na deze tijd heb ik Ron nog enkele keren gezien ik meen in Heemstede maar daarna heb ik hem uit het oog verloren. Pas geruime tijd later (en nog niet zo lang geleden) vernam ik pas van zijn dood.


 • Theo Vinke

  op 26-06-2010 om 04:55

  40 jaar later nog steeds kunnen luisteren naar de muziek van Rob Hoeke. Geweldig! Al veel jaren weg uit Nederland maar vergeten zal ik die tijd niet. Th.Vinke, Brisbane, Australia


 • harald de boer

  op 29-04-2010 om 17:32

  ik ben bezig een artikel te schrijven over de Rob Hoeke R & B Groep en ook over de Boogie Woogie carriere van Rob. deze site is een uitstekende informatiebron, geeft ook heel veel leesplezier. Aanvullende vraag, kan iemand mij helpen aan opnames van of zelfs aan de CD live 1967-1989 zelf, met onuitgebracht opnames. Lijkt mij fantastisch te klinken, wetend hoe de groep in de jaren 60 klonk.

  http://hitstory.info


 • jan thijssen

  op 12-12-2009 om 19:50

  was wat voorbarig, nu gezien op YT Het tributeconcert 2004 vanuit amsterdam, jammer dat ik dat heb gemist.


 • JP DEN TEX

  op 22-11-2009 om 14:16

  Mooi verzorgd en volledig. Een echt tijdsdocument... Compliments!

  http://jp-den-tex.com


 • jan thijssen

  op 21-11-2009 om 15:53

  geweldig mooie slide met veel memories, wat zou het eigenlijk mooi zijn als er ooit 'n rob hoeke tribute concert reeks zou komen ( of heb ik da gemist ?) ik snap goed dat ruben en de band al aardig vol zitten de komende tijd, maar toch, denk er 'ns over na jongens, en misschien dat john schuursma er ook nog voor ,,in,, is, ik zie het al voor me, ruben en de band met aanvulling van div muzikanten met 'n pracht repertoire, als achtergrond zou je b.v. 'n levensgrote afbeelding van de Save our Souls button hoes kunnen gebruiken, who knows. ik denk dat de theaters in ollanda toch aardig vol zouden lopen voor 'n avondje ,,top,, neder rythm & blues. en evt later nog 'n live dvd uitbrengen, ik en met mij vele fans zouden hier zeer gelukkig mee zijn , want rob zijn repertoire blijft onvergetelijk en tijdloos, so ruben, frits , en de band misschien 2010 of 2011, want ook na ruim 40 jaar blijf ik die muziek eeuwig trouw.


 • Hans Barth

  op 16-11-2009 om 19:41

  Je kunt weer stemmen voor de top 2000. Nu dus weer de kans op Robs muziek nooit te vergeten. Stemmen dus........


 • Thijmen Vonk

  op 16-11-2009 om 16:52

  Fantastische site; zou een schoolvoorbeeld voor anderen moeten zijn. Echt geweldig!


 • liesbeth

  op 09-11-2009 om 20:35

  geweldige site!Als klein meisje ben ik opgegroeid met de muziek van Rob Hoeke die jij thuis draaide, Frits, we zijn trots op je! we zijn nog lang niet uitgelezen. groetjes lies en arnold


 • Atse

  op 04-11-2009 om 12:10

  Prachtige site, met naar ik denk vrijwel volledig. Mooie herinneringen aan Rob Hoeke met Margio, altijd meezingend. En sensueel schuifelend op feestjes op de song Drinking on my bed. Geweldig weer om eea terug te lezen. Met dank aan het verhaaltje vandaag in het NHD. PS Zijn er CD's in de omloop met Robs muziek? Groet Atse

  http://mijnzaanstreek.ning.com/profile/Artkro


 • carla

  op 03-11-2009 om 20:34

  Goed gedaan, mooie site. Nooit zal ik de feestjes vergeten, waarop we "Drinking on my bed" draaiden. Carla. • Jaap Wakker

  op 02-11-2009 om 15:40

  Feiten, warme herinneringen en eerbetoon versmelten in dit schitterende monument! Rob Hoeke heeft hiermee een verdiende eervolle plaats op internet gekregen.

  http://www.emovisie.nl


 • Herman Deinum

  op 02-11-2009 om 15:04

  Fraaie site ! smaakvol gedaan Frits / Ruben, Zie Robbie weer even voor me, doet me goed !

  http://home.wanadoo.nl/hd-9/


 • Hans

  op 02-11-2009 om 14:33

  Frits, wat een prachtige site jongen, proficiat! Naast een eerbetoon tevens een geweldige database met allerlei interessante zaken. Ben benieuwd of het ook door de media wordt opgepikt. Hâns


 • aldert j

  op 02-11-2009 om 12:51

  beste frits - van harte gelukgewenst met de mooie website. het brengt me weer eens Rob's optreden op het jazzfestival in Breda van vele jaren geleden in herinnering. stom dat ik toen geen foto's heb genomen. maar ik denk er met veel plezier aan terug.


 • Marianne Wigmans - Barth

  op 01-11-2009 om 19:04

  Beste Frits, je hebt veel eer van je werk, een goede overzichtelijke en interessante website over een fantastische muzikant. Heerlijk om zo af en toe eens door te bladeren, nostalgie te ervaren van een tijd met muzikanten die helaas voorbij is. Maar gelukkig is zijn muziek nog altijd te beluisteren, dat is toch een mooie nalatenschap! Hartelijke groet van Marianne


 • syb hartog

  op 30-10-2009 om 10:55

  H die Frits! Eindelijk compleet (voor zover dat mogelijk is): een website over je grote held. Leuk (en veel!) om te lezen: het doet me weer denken aan 1967/1968, toen ik Rob Hoeke c.s. mocht bewonderen in Hotel Friesland op het Veemarktplein in Sneek. Een groot musicus! Hartelijke groet, Syb


 • Hans Barth

  op 29-10-2009 om 15:38

  Wie had dat nu gedacht....... Na de eerste single in huize Barth: Boogie Woogie Stomp. Je hebt veel eer van je werk, Frits. Een hommage aan de beste pianist van Nederland. Mijn complimenten. Hans


 • Paul Lagaaij

  op 28-10-2009 om 19:51

  Frits & Ruben ook,ben helemaal content hoe mijn bijdrage op de website staat, super !!! Ik denk dat het voor de bezoekers van de site ( bekenden en onbekenden ) aardig is een persoonlijke noot te lezen. Houdoe, Paul lagaaij...p.s komen er nog meer bijdragen ?

  http://www.dirkjanvennik.com


 • Bastiaan Barth

  op 24-10-2009 om 10:08

  Fritsey! Goed gedaan. Groet, Bastiaan


 • Nienke Kruiswijk

  op 23-10-2009 om 20:05

  Van harte gefeliciteerd met deze prachtige site! Mooi werk Frits! Hartelijke groet, Nienke

  http://www.mzm-geestig.nl


Gastenboek

Er kunnen op dit ogenblik nog geen berichten verzonden worden. Excuses voor het ongemak.

Gastenboek

Vul hieronder uw gegevens en uw bericht in.

Uw bericht zal eerst worden bekeken alvorens deze geplaatst wordt.
U krijgt hierover een bericht via email.

Alle velden met een * zijn verplichte velden.